Crna hronika

Evo kako je ubijena pjevačica Jelena Marjanović!

Autor mondo.me Izvor Kurir

Jelena Marjanović ubijena je na surov i monstruozan način, o čemu svjedoče njene povrede a sve su joj nanijete dok je još bila živa!

Izvor: MONDO/G. Sivački

Jelena je pokušavala da se brani. Moguće je da je pokušala da izađe iz kanala, ali je vraćena u njega. Sa svakim novim udarcem trpela je bol sve jačeg intenziteta, ali je osjećala i veliki strah za sopstveni život!

Ovim riječima je juče, pred Višim sudom u Beogradu, koji vodi postupak protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je 2. aprila 2016. u kanalu na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović, pevačicu "Granda", opisao njene poslednje trenutke sudski vještak i bivši ministar Zoran Stanković, prenosi Kurir.

On je objasnio da na osnovu svih raspoloživih dokaza ne može pouzdano da se utvrdi da li je u zločinu učestvovala jedna osoba ili ih je bilo više, ali da se pouzdano zna da je onaj ko je Jelenu povrijeđivao imao jake emocije prema njoj.

Počinilac je desnoruk, najvjerovatnije. U pitanju je neko ko je imao jake emocije ljubavi, mržnje, osvete ili bijesa prema Jeleni Marjanović, s obzirom na brojnost, intenzitet i lokalizaciju povreda. Njihov broj ukazuje na surovost i jako naglašenu emociju prema žrtvi”, prvi put je javno posvjedočio Stanković, na čijem nalazu se zasniva i optužnica protiv Zorana.

Zoran Stanković pred sudom je, odgovarajući na pitanja sudije i odbrane, rešio i sve nedoumice koje su javnost zbunjivale godinama, navodeći da je sa sigurnošću utvrđeno da je Jelena ubijena na mjestu na kom je pronađeno njeno tijelo, da nije presvlačena, kao i da joj ruke nisu prane varikinom.

U dušniku je pronađena grančica, a u plućima voda, što znači da je bila živa na mjestu na kom je nađena. Sa sigurnošću tvrdimo da je mjesto na kom je pronađena mjesto na kom je zadobila povrede. Ne znamo da li je posle udaraca živjela minut, dva ili nešto malo duže, ali je zaključak da je najmanje pet ili šest sati provela u vodi, a moguće i 10 i više”, rekao je sudski vještak.

Njegov kolega Milan Kunjadić objasnio je da je napadač pjevačicu prvi put udario dok je trčeći bježala od njega, kao i da je tada izgubila patiku, mobilni telefon i gumicu za kosu.

Moguće je da je prije zadobijanja teških povreda pokušala da pobjegne i da je trag patike sa druge strane kanala njen, ali je moguće da pripada i izvršiocu”, objasnio je Kunjadić.

Sudski veštaci Zoran Stanković i Milan Kunjadić izjavili su da je posle zločina izvršilac imao krvave ruke, a moguće da je bila krvava i garderoba u kojoj je bio, navodeći da je posle osam udaraca u glavu na mjestu zločina bilo puno krvi.

“Trag krvi bi morao da bude na odjeći u kojoj je izvršilac bio”, rekao je Stanković odgovarajući na pitanje Zoranovog advokata Nikole Dumnića.

Kurir podsjeća da na garderobi koja je uzeta od Marjanovića nije otkrivena krv.