Crna hronika

Ranko Raudulović izboden u zatvoru!

Autor mondo.me

Nikšićanin Ranko Radulović izboden je u Istražnom zatvoru Uprave za izvršenje krivičnih sankcija!

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Iz UIKS-a su saopštili da se incident desio oko 10,20 časova na otvorenom prostoru namijenjenom za boravak i rekreaciju pritvorenih lica.

Prema saopštenju UIKS-a došlo je do incidenta "između pritvorenih lica N.D. i R.R., tako što je pritvoreno lice N.D., izvršilo fizički napad na pritvorenika R.R., kojom prilikom mu je oštrim predmetom nanio tjelesne povrede, u vidu ubodnih rana".

Radulović je odmah nakon incidenta pregledan od strane zatvorskog ljekara i sproveden u KCCG, radi dalje medicinske opservacije.

"O navedenom događaju Uprava za izvršenje krivičnih sankcija je bez odlaganja obavijestila Upravu policije - OB Danilovgrad, u cilju preduzimanja radnji i mjera iz okvira njihove nadležnosti", navodi se u saopštenju UIKS-a.


Radulović se nalazi u pritvoru zbog optužbi da je sa albanskim državljaninom Erogenom Brajovićem i Kotoraninom Igorom Vukotićem formirao kriminalne grupe koje su planirale likvidacije više policijskih funkcionera, glavnog Specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića i njegovog sina, i više navodnih članova kriminalnih grupa.