Crna hronika

Prekršajna prijava protiv još jedne osobe koja je prijetila svešteniku

Autor mondo.me

Barska policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv još jedne osobe koja je Nikoli Radoviću, svešteniku crkve Sveti Nikola u Baru upućivala prijetnje.

Izvor: MONDO

Iz Uprave policije podsjetili su da je barska policija lišila slobode S.K. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu sveštenika Nikole Radovića.

U saopštenju policije navodi se da su "postupajući po prijavi N.R., operativnim putem došla do saznanja da je u incidentu koji se dogodio 21. maja u kasnim večernjim časovima, učestvovala još jedna osoba".

"Daljim intenzivnim operativnim radom policija je utvrdila da je oštećenom upućivao uvrede i A.L. (23) iz Bara", kaže se u saopštenju.

"Protiv A.L. je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 7. Zakona o javnom redu i miru", navodi se u saopštenju.

Nadležni tužilac koji je upoznat sa događajem se izjasnio da u radnjama A.L. nema elemenata krivičnog djela.Protiv A.L. je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 7. Zakona o javnom redu i miru.