Crna hronika

Žrtva klanova: Objavljen snimak ubistva Baltića iz 2018. godine! (VIDEO)

Autor mondo.me Izvor KRIK

Objavljen je video-snimak likvidacije Davorina Baltića, koja se dogodila 1. januara 2018. godine na Vračaru u Beogradu. Baltić je bio jedna od žrtava brutalnog rata kavačkog i škaljarskog klana.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Snimak likvidacije je objavio danas portal KRIK i na njemu se vidi kako dvojica napadača obučena u bijela odijela prilaze Baltićevom automobilu i sa strane vozačevog i suvozačevog sedišta, ispaljuju “kišu” metaka.

Jedan napadač imao je pištolj, dok je drugi u ruci držao poluautomatsko oružje. Oni su u garažu ušli odmah za Baltićem, okružili automobil i počeli da pucaju.

POGLEDAJTE:

Baltića su bezbjednosne službe označavale kao pripadnika kavačkog klana, a on je ubijen dok je svojim automobilom “golf 7” ulazio u garažu zgrade u kojoj je živio na Vračaru. U kolima je, na suvozačevom mjestu, bila policajka Marija Nikolić, inače njegova kuma, koja je u vatrenom obračunu prošla bez povreda.

Egzekutori su bili toliko precizni da su ubili samo Baltića, dok je policajka pored njega prošla bez povreda, što je jasan pokazatelj da je riječ o profesionalcima. Na Baltića je, kako je kasnije pokazao uviđaj, tada ispaljeno oko 60 metaka. Snimak brutalne likvidacije zabilježile su nadzorne kamere zgrade u kojoj je ubijeni Baltić živio, a pomenuti video-zapis je sada, nakon više od dvije godine od zločina, objavilo KRIK.