Crna hronika

Zbog kršenja mjera uhapšeno sedam osoba

Izvor MINA

Podgorička policija uhapsila je sedam osoba, od kojih su četiri bezbjednosno interesantne, zbog kršenja mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Iz Uprave policije su kazali da su njihovi službenici u Zeti, postupajući po prijavi građana, da su se okupile osobe koje blokiraju rekonstrukciju lokalnog puta, zatekli M.M. (37) i M.M. (38) i dvije bezbjednosno interesantne osobe S.K. (38) i S.S. (37).

Oni su prekršili mjeru zabrane prisustva i zadržavanja na javnim površinama više od jedne osobe i tako izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti“, kaže se u saopštenju.

Službenici policije su kontrolisali blindirano vozilo kojim je upravljalo bezbjednosno interesantna osoba M.Š. (67), i njemu zatekli još dvije osobe.

U vozilu su se, kako se navodi, nalazili B.P. (24) i bezbjednosno interesantna osoba V.N. (22).

M.Š. B.P. i V.N. prekršili su mjeru zabrane prevoza u vozilu više od dvije osobe i uhapšeni su za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazen bolesti“, zaključuje se u saopštenju.

Tagovi