Crna hronika

Uhapšeno pet bezbjednosno interesantnih osoba

Izvor MINA

Podgorička policija uhapsila je i procesuirala pet bezbjednosno interesantnih osoba, zbog kršenja mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Kako je saopšteno iz Uprave policije, oni su uhapšeni zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Iz policije su kazali da je Interventna jedinica u četvrtak oko 18 sati, u Karađorđevoj ulici, ispred zatvorenog ugostiteljskog objekta, zatekla P.Č. (48), P.Č (48), M.P. (48) i R.Đ. (51).

Oni su prekršili mjeru zabrane prisustva i zadržavanja na javnim površinama više od jednog lica, i tako počinili navedeno krivično djelo“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je, osim njih, uhapšen i S.M. (28), koji je u istog dana poslije 19 sati vozio automobil ulicom Boška Buhe.

Time je, kako su precizirali iz policije, prekršio zabranu napuštanja objekta stanovanja u vremenu od 19 do pet sati, i počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Tagovi