Crna hronika

U pet gradova procesuirane osobe zbog kršenja privremenih mjera

Autor mondo.me

Službenici policije podnijeli su krivičnu prijavu protiv D.B. (25) iz Kolašina zbog kršenja mjere kućne samoizolacije, i on je odmah sproveden u karantin, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: Uprava policije Crne Gore

Iz policije su kazali da je D.B. napustio adresu predviđenu za samoizolaciju i da je protiv njega podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Podgorička policija je tokom vikenda, zbog vožnje više od dvije osobe u vozilu, uhapsila četiri osobe.

Iz policije su kazali da je uhapšen D.L. (38), kojeg je policija kontrolisala oko tri sata i 15 minuta, kada su se sa njim u vozilu nalazile još dvije osobe.

„Osim toga, kontrola vozila u kojem su se nalazile tri osobe je obavljena oko 23 sata i 45 minuta kada su uhapšeni P.M. (22), B.R. (20), A.Đ. (20). Oni su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti“, navodi se u saopštenju.



U Nikšiću je krivična prijava podnijeta protiv R.S. (28) iz Podgorice, zbog kršenja zabrane međugradskog saobraćaja.

Iz policije su rekli da je on zatečen u mjestu Bogetići u vozilu marke Mercedes, na magistralnom putu Nikšić – Podgorica, kada je policija utvrdila da je prekršio naredbu.

Kako su kazali iz policije, mjera zabrane međugradskog saobraćaja prekršena je i u Herceg Novom, i protiv P.H. (30) iz Kotora podnijeta je krivična prijava zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Barska policija procesuirala je B.N. jer je prekršio mjeru zabrane vožnje više od dvije osobe u vozilu.

Iz policije su kazali da je B.N. uhapšen zbog krvičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.