Crna hronika

DRAMA U CRMNICI: Nožem ranio brata pa s puškom držao kuću pod blokadom!

Autor mondo.me

Barska policija večeras je uhapsila Z.P (61) osumnjičenog da je ranio nožem P.P (72).

Ilustracija
Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

U crmničkom selu Trnovo desila se večeras prava drama nakon što je mještanin Z.P. (61), nožem ranio brata P.P. (72) pa potom s lovačkom puškom držao porodičnu kuću pod blokadom!

 P.P. (72) izboden je nožem u predjelu stomaka i hitno je prebačen u Klinički centar Podgorica. Prije nego je ekipa hitne pomoći  uspjeli da mu priđe, policija je morala da savlada osumnjičenog za krivično delo koji je naoružan lovačkom puškom odbijao da se preda!

Iz Uprave policije su saopštili da je dežurna služba Centra bezbednosti Bar obaviještena da je u selu Trnova u Crmnici nakon kraćeg verbalnog konflikta došlo do upotrebe hladnog oružja – noža”.

“Z.P. (61) je, kako se sumnja, nožem nanio ubodnu ranu P.P. (72) u predelu abdomena i nakon počinjenog dela nije dozvoljavao da se oštećenom ukaže prva pomoć. Osim toga on je bio naoružan – lovačkom puškom i pretio da će je upotrijebiti ukoliko se policijski službenici približe, navodi  se u saopštenju Uprave policije

Koristeći nepažnju Z.P. službenici barske policije su prišli objektu u kojem su se nalazili osumnjičeni i oštećeni, onesposobili Z.P. i lišili ga slobode “koristeći fizičku snagu i sredstva vezivanja”.