Crna hronika

Osuđen na 13 godina zatvora zbog ubistva druga

Autor mondo.me Izvor Dan

Sudija podgoričkog Višeg suda Vladmir Novović izrekao je juče presudu od 13 godina zatvora zbog ubistva Momira Zečevića u Podgorici.

Izvor: MONDO

“M.L. osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od 13 godina i dva mjeseca za dva krivična djela, krivično djelo ubistvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, kazala je za Dan portparolka podgoričkog Višeg suda Aida Muzurović.

Dvadesetsedmogodišnji Momir Zečević koji je ranjen u Ulici Iva Mažuranića 27. oktobra 2017. godine, u blizini restorana „Tri bora” na Zlatici, preminuo je od zadobijenih povreda.

Kako je tada saopšteno iz Uprave policije, hice iz vatrenog oružja u njega je ispalo M.L. za kojim je policija tada intenzivno tragala.

Prema istrazi, Lašević je nakon prepirke pucao iz pištolja na Zečevića pogodivši ga u glavu, nakon čega je pobjegao tada u nepoznatom pravcu.

Njih dva su, prije ovog slučaja, bili u prijateljskim odnosima.

Na saslušanju nakon ubistva okrivljeni je kazao da nije imao namjeru da ubije Zečevića, koji mu je, kako je kazao, inače bio prijatelj od djetinjstva, i da je slučajno potegao obarač.

Tagovi