Crna hronika

Podgoričanin, Bjelopoljac i azilant iz Alžira osumnjičeni za krađe

Autor mondo.me

Podgorička policija rasvijetlila je sedam krađa i zbog sumnje da su ih počinili uhapsila Podgoričanina L.V. (32) i azilanta iz Alžira A.B. (31) , te podnijela krivičnu prijavu protiv Bjelopoljca M.N. (33).

Izvor: iStock / Getty Images Plus

Kako je saopšteno iz Uprave policije, L.V. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio pet krivičnih djela.

“Sumnja se da je L.V. maskiran, uz prijetnju nožem, otuđio novac iz sportskih kladionica. Takođe se sumnja da je izvršio i tri krivična djela krađa na štetu dvije sportske kladionice i jednog trgovinskog preduzeća u čije je objekte je, kako ukazuju dokazi, provaljivao i otuđio novac”, dodaju u policiji.

L.V. je priveden nadležnom državnom tužiocu uz krivičnu prijavu.

Osim toga, policija je rasvijetlila i razbojničku krađu, izvršenu uz upotrebu sile u zanatskoj radnji u jednom podgoričkom naselju.

“Kako se sumnja, krađu je izvršio A.B. iz Alžira, koji ima status azilanta u Crnoj Gori i koji je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu”, ističu u crnogorskoj policiji.

Takođe, policija u Podgorici je podnijela krivičnu prijavu protiv lica M.N. iz Bijelog Polja, zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

“Sumnja se da je M.N. izvršio razbojništvo kada je maskiran ušao u jednu sportsku kladionicu u Podgorici i uz prijetnju nožem otuđio novac. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu razbojništvo i naložio da se M.N. liši slobode, te da se uz krivičnu prijavu privede nadležnom državnom tužiocu”, naveli su u policiji.

Tagovi