Crna hronika

Istraga o ubistvu Gazivode, policija traži pomoć:Prepoznajete li ovu osobu?

Autor mondo.me

Istraga o ubistvu Andrije Gazivode (30) dala je rezultate i postignuti su pomaci u kratkom roku, a policija moli građane da obavijeste policiju ukoliko prepoznaju osobu sa fotografije i snimka.

Izvor: Uprava policije/Twitter

Iz Uprave policije su dostavili fotografije i snimke osobe koja bi mogla da se poveže sa ubistvom Cetinjanina Andrije Gazivode.

"Intenzivne aktivnosti službenika Uprave policije, na rasvijetljavanju krivičnog djela ubistvo koje je počinjeno na štetu A.G. (30), daju rezultete i postignuti su pomaci u istrazi u veoma kratkom roku", navode iz Uprave policije.

Oni su kazali da u koordinaciji sa tužilaštvom preduzimaju mjere i rade na identifikaciji lica koje se nalazi na fotografijama i snimku.

"Ukoliko neko od građana prepozna ovo lice sa fotografija i snimka molimo da obavijesti policiju pozivom na brojeve: 067/184-840 i 067/184-873 ili na besplatni broj 122 ili najbližoj policijskoj stanici", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno.

Cetinjanin Andrija Gazivoda (30) ubijen je u pucnjavi 17. februara ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra "Lovćen" u prijestonici.

Tagovi