Crna hronika

Crnogorac za likvidaciju Cvetanovića dobio 50 hiljada eura!

Autor mondo.me Izvor Kurir

Crnogorac sasuo u Jugoslava 30 metaka, suđenje mu počinje 10. marta!

Izvor: Kurir/Vranjske

Suđenje za ubistvo Jugoslava Cvetanovića koji je izrešetan 27. septembra 2017. u haustoru u centru Vranja zakazano je za 10. mart. Za likvidaciju Cvetanovića koji je rođeni brat brat Saše Cvetanovića Pitbula okrivljen je Marjan Vujačić iz Podgorice, prenosi Kurir.

Ubica je u njega sasuo tridesetak metaka iz oružja s prigušivačem a navodno je za tu likvidaciju dobio 50.000 eura, piše depo.ba. Glavni pretres je zakazan za 10. mart 2020.godine navedeno je u saopštenju Višeg suda u Vranju. Kako se nezvanično saznaje predloženi su dokazi za nastavak suđenja u ovom slučaju.

Jugoslavov brat Saša Cvetanović osuđen je na 30 godina robije zbog ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe zemunskog klana 24. aprila u Beogradu, Bojović je ubijen zbog krvne osvete porodice Šaranović, koja ovim ubistvom navodno „vraća krv“ zbog ubistva Branislava Šaranovića 2009. godine, takođe u Beogradu. U svom poslednjem intervju Jugoslav Cvetanović je rekao da se boji osvete.

"Ovom kampanjom, pošto je moj brat osumnjičen za ubistvo Nikole Bojovića, brata vođe „zemunskog klana“ Luke Bojovića, svi smo mi u porodici obilježeni, samo fali da nam stave „target“ na glavu", rekao je tada Jugoslav Cvetanović, mlađi brat Saše Cvetanovića.

Jugoslav brine za svoju, i bezbjednost porodice, jer je, kako kaže, pokrenuta medijska hajka, pojedini mediji su čak i objavili snimak zgrade gde stanuju, tako da su, praktično, označili metu.

"Smatram da moj brat Saša nema nikakve veze sa ovim slučajem koji mu se stavlja na teret, a zbog čega smo svi mi iz porodice ugroženi. Podsjetite se samo da je u Kragujevcu prije mesec i po dana uhapšen izvjesni Opačić, za koga su tvrdili da je Pitbul, pa se ispostavilo da nije on.

To i mene baš interesuje, a nadam se i cijelu javnost, a trebalo bi i organe gonjenja – ko je Pitbul? Jer, mog brata Sašu niko nikada nije nazivao tim nadimkom, na potjernici za njim koja je godinama na snazi, čitko i jasno piše da se traži Saša Cvetanović zvani Gladijator", ispričao je Jugoslav Cvetanović prije nego što je likvidiran, piše Kurir.