Crna hronika

Cetinjanin usmrćen sa 14 hitaca iz heklera!

Autor mondo.me Izvor Pobjeda

Na Andriju Gazivodu je iz neposredne blizine ispaljeno je 15 hitaca iz heklera od kojih su ga pogodila 14.

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Za sada nije poznato da li je napadač djelovao sam i koje je vozilo koristio za bjekstvo sa Cetinja, piše Pobjeda.

List podsjeća da je Andrija Gazivoda (31) sa Cetinja ubijen iz heklera u ponedjeljak veče oko 20.50 časova na Cetinju ispred teretane koja se nalazi u sklopu Sportskog centra „Lovćen“.

Dosadašnja istraga utvrdila je da je na njega pucano iz neposredne blizine, da je ubica ispalio 15 hitaca i da je žrtva pogođena sa 14 metaka.

Pobjeda navodi da istražitelji vjeruju da je Gazivoda bio u prijateljskim relacijama sa osobama iz kavačke kriminalne grupe.

Listu je nezvanično saopšteno da je ovaj mladi sportista bio je blizak sa više osoba koje se sumnjiče za najteža krivična djela, a označene su kao članovi organizovane kriminalne grupe, pa će inspektori provjeriti da li se tu krije motiv zbog kojeg je likvidiran.

Pobjeda navodi da iInspektorima i tužiocima dodatno otežava istragu to što dio gdje je Gazivoda stradao nije pokriven nadzornim kamerama, tako da će o zločinu istražitelji morati da se informišu operativno i uz analizu posrednih tragova.

Podgorički dnevnik piše da je Andrija sin Vasa Gazivode (62), koji je ranjen 27. septembra 2018. godine u Budvi.

Na njega je tada, kako je policija saopštila, pucao Filip Mitrović (25) iz Nikšića koji je prišao žrtvi motorom i ispalio pet hitaca koji su Gazivodu pogodili u noge.

Nekoliko dana kasnije budvanski policajci uhapsili su Mitrovića zbog pokušaja ubistva Gazivode i B.A.