Crna hronika

Ramusović osuđen na dvije godine zatvora zbog prebijanja Nikšićanke

Autor mondo.me Izvor CdM

Beranac Muhamed Ramusović osuđen je danas na dvije godine zatvora zbog prebijanja Jelene Krstić (31) iz Nikšića.

nasilje nad ženama
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Kako je za CdM kazao njen branilac, advokat Srđan Lješković, presudu je donijela sutkinja Osnovnog suda u Beranama Dubravka Popović.

Beranac se teretio za krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. On je prilikom iznošenja završnih riječi kazao da se kaje što je pretukao Nikšićanku, tvrdeći da je zna godinama i da su prijatelji, prenosi CdM.

Podsjetimo, ova samohrana majka, koja radi u Sportskom centru u tom gradu, pretučena je krajem oktobra dok je bila na svom radnom mjestu. Ramusović je navodno u vidno alkoholisanom stanju, iz čistog mira pretukao Krstić, udarajući je pesnicama u glavu i tijelo, govoreći da je on šef pomenutog kvarta i da neće dozvoliti da tu radi Nikšićanka.

Nakon što je uhapšen, od njega je uzeta izjava i tužilac ga je pustio da se brani sa slobode. Uslijedile su burne reakcije javnosti, poslije čega je vršilac dužnosti vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković zatražio je provjeru postupanja beranskog tužilaštva u slučaju napada na Krstić.