Crna hronika

Hapšenja u Podgorici i Plavu, oduzete puške, municija, marihuana…

Autor mondo.me

Policija u Plavu je uhapsila E.Š. (43) iz tog mjesta nakon što je tokom pretresa stana i drugih prostorija koje on koristi pronašla oružje, municiju i marihuanu.

Izvor: Uprava policije

“E.Š. je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, saopšteno je iz Uprave polcije.

Policija je na toj lokaciji pronašla pušku CZ cal. 8×57, lovačku pušku dvocijevku, malokalibarsku pušku, pušku sa optikom marke CZ – sa oružnim listom na ime druge osobe, 98 komada raznih metaka, kao i staklenu teglu sa marihuanom i drobilicu sa ostacima marihuane.

Takođe, podgorička policija je uhapsila B.V. (29) iz glavnog grada jer je tokom pretresa stana i drugih prostorija koje on koristi pronašla automatsku pušku M70 kalibra 7,62mm.

“On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija i biće uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu”, poručuju iz Uprave policije.

Tagovi