Crna hronika

Napadači na Krstovića ostavili tragove, čeka se nalaz forenzičara!

Autor mondo.me Izvor Vijesti

Napadači na Igora Krstovića na čiji je automobile ispaljeno 26 hitaca iz automatske puške ostavili su više tragova što bi moglo pomoći istražiteljima da riješe ovaj slučaj!

Napadači na Krstovića su, navodno, ostavili više tragova uprkos tome što su zapalili automobil koji je korišćen u napadu, pišu Vijesti navodeći da je to nezvanično saopšteno listu iz istrage.

Neimenovani izvor podgoričkog dnevnika tvrdi da su istražitelji na licu mjesta pronašli neuobičajeno veliki broj tragova i da se nadaju da će im biti od koristi.

U policiji, prema tvrdnjama izvora Vijesti, nadaju se da će tragovi koristiti u istrazi ako ih kiša i vatrogasci gaseći požar, nisu uništili prije izuzimanja.

Odgovor na ovu dilemu daće forenzičari nakon što završe vještačenja, objasnio je izvor podgoričkog dnevnika.

Od 26 hitaca koji su u utorak ispaljeni u Krstovića, u naselju Balijače dok je džipom "mercedes" prilazio porodičnoj kući, sedam je završilo je u njegovom tijelu, nakon čega je operisan u Kliničkom centru, poslije čega se više ne nalazi u životnoj opasnosti.

Sat nakon napada na njega, na Kakarickoj gori pronađen je zapaljeni automobil koji je korišćen u napadu.

Prema nezvaničnim informacijama policija traga za džipom "nisan x trail", zbog pretpostavke da su u njemu bile osobe koje su pomagale napadačima koji su iz "golfa" pucali.

Vijesti navode da je Nisan viđen na mjestu pucnjave, ali i kako neposredno prije toga kruži tim zetskim naseljem.

Prema nezvaničnim informacijama, prenose Vijesti, policija je pronašlaautomatsku pušku “M70” iz koje je pucano na Krstovića koji se u policijskoj evidenciji vodi se kao osoba bliska “škaljarskom klanu”.