Crna hronika

Dvije službenice Poreske uprave puštene na slobodu

Autor mondo.me Izvor CdM

Načelnica Poreske uprave Podgorica S.M. i poreksa inspektorka N.Đ. puštene su iz tužilačkog pritvora nakon što su u četvrtak privedene sa još šest osoba zbog sumnje da su zloupotrijebile službeni položaj, piše CdM.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Njihovi advokati uložili su žalbe na rješenje o određivanju tužilačkog zadržavanje i odlučeno je da nema osnova za njihovo zadržavanje.

Prije dva dana osam osoba je privedeno u nastavku akcije Klap zbog sumnje da su pripadnici kriminalne organizacije čiji su članovi zloupotrebom položaja i falsifikovanjem isprava oštetili državni budžet za 3.500.000 eura.

Možda ce vas zanimati

Pored njih tada su privedeni R.S. rukovodilac odjeljenja za inspekcijski nadzor Poreske uprave PJ Podgorica, M.P. bivši državni sekretar u Ministarstvu finansija, D.V. samostalni savjetnik I u Ministarstvu finansija, R.K. osnivač i izvršni direktor pravnog lica Braća Kolić d.o.o Bijelo Polje i ovlašćeni zastupnik pravnog lica Migi d.o.o Bijelo Polje, T.K. osnivač i izvršni direktor pravnog lica Trend trade d.o.o Podgorica i B.R. odgovorno lice pravnog lica Okov d.o.o Podgorica.