Crna hronika

Bjelopoljac u nedjelju plivao za krst, u utorak raznio sebe i djevojku

Autor mondo.me Izvor Kurir

Pavle R. (31) aktivirao je bombu u automobilu marke "opel vektra" i ubio sebe i Marinu P. (28), sa kojom je bio u tajnoj vezi, na zabačenom putu između Batajnice i Nove Pazove, a samo par dana prije tragedije ništa nije ukazivalo na nesreću.

Izvor: Kurir/Printscreen YouTube, Privatna Arhiva

Kolege žandarma Pavla Rakonjca kažu da su ga vidjeli u nedjelju kada je plivao za časni krst, prenosi Kurir.

"Tog dana djelovao je normalno, bio je raspoložen. Ništa nije ukazivalo da će se desiti tragedija. Inače, bio je dobar kolega, posvećen poslu. Dugo je radio u MUP, bio je i u Interventnoj jedinici, a najveća želja u karijeru mu je bila da pređe u Žandarmeriju. U tome je uspio i djelovao je zadovoljno. Zbog svega smo zatečeni i ne možemo da vjerujemo da se ovo dogodilo", kaže kolega.

Marina je radila kao vaspitačica u vrtiću u Novoj Pazovi i nije bila udata. Ona je, kako se saznaje, prije nekog vremena raskinula sa svojim dugogodišnjim dečkom kako bi bila sa Pavlom. Međutim, kako se pretpostavlja, predomislila se i htjela je da se vrati staroj ljubavi i ostavi žandarma.

Kako saznaje Dan, porodica stradalog momka je iz Bijelog Polja.

Njegov otac Đukan ostao je bez posla u jednoj crnogorskoj firmi, a radio je kao tehnolog. Nakon toga je odveo porodicu u Staru Pazovu i počeo da radi kao privatnik.

Iza Pavla ostalo je dvoje djece, kao i supruga.