Crna hronika

Nikšićki vatrogasci imali pune ruke posla: Vozilo sletjelo u provaliju

Autor mondo.me Izvor Vijesti

Jutros je, u ranim jutarnjim časovima, oko 5,45, Nikšićanin J. M. na putu od Nikšića ka Vučju, u mjestu Lukovo, upravljajući automobilom "Reno Megan", iz za sada neutrvrđenih razloga, sletio u provaliju od 15-ak metara prilikom čega je došlo do prevrtanja vozila

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Kako pišu "Vijesti", tom prilikom vozač je ispao iz automobila i našao se ispod smrskanog vozila.

S njim u automobilu je bio sugrađanin A.Đ. i obojica su prošli sa lakšim tjelesnim povredama.

“U jednosatnoj teškoj intervenciji oko šest časova uspješno smo izvukli povrijeđeno lice ispod motornog vozila koje je sletjelo sa puta u provaliju od nekih 15-ak metara. Radilo se o veoma komplikovanoj i teškoj akciji jer je vozilo ispod koga je bio povrijeđeni bilo na nestabilnom i strmom terenu. Povrijeđenog smo uspješno izvukli i predali osoblju Hitne pomoći”, kazao je "Vijestima" komandir drugog odjeljenja Službe zaštite i spašavanja, Slavko Tadić.

Uviđaj su obavili pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti uz prisustvo vještaka saobraćajne struke.

Pored ove akcije vatrogasci su imali, kako je kazao Tadić, i neočekivan šumski požar prekjuče na Bogetićima i juče na Trubjeli, kao i gašenje požara na motornom vozilu jutros oko 1.30.

U akciji na Bogetićima učestvovale su dvije ekipe vatrogasaca i zahvaljujući njima spašeno je mjesno groblje i imanje porodice Škuletić.

Na vozilu BMW Nikšićanina D.R. jutros oko 1,30 časova izbio je požar i tom prilikom pričinjena je veća materijalna šteta.

“Odmah po prijavi požara poslali smo ekipu od šest vatrogasaca koji su brzom intervencijom uspjeli da ugase požar i spriječe dalje širenje vatre na okolna vozila”, kazao je "Vijestim" Tadić.

Uviđaj su obavili pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti uz prisustvo vještaka za požare, eksplozije i havarije.

Tagovi