Crna hronika

Policija satima pretresala kuće navodnih članova zagoričkog klana

Autor mondo.me Izvor Vijesti

Podgorička policija i inspektori u civilu upali su juče u kuće V.S. u Spužu i R.S. u Podgorici, koje su potom satima pretresali, pišu "Vijesti"

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Iz Uprave policije nijesu saopštili šta su tražili u njihovim kućama i da li su pretresom pronašli predmete od značaja za neku istragu, ili eventualno nedozvoljene predmete i supstance.

Iz te institucije nezvanično su kazali "Vijestima" da su “preduzimali redovne aktivnosti kontrole bezbjednosno interesantnih osoba, članova organizovanih kriminalnih grupa i njima bliskih osoba”.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti” inspektori nijesu pronašli nedozvoljene predmete kod V.S. i R.S., a njih dvojica su nakon pretresa privedeni na informativni razgovor.

Možda ce vas zanimati

Pretresi su počeli pola sata prije podneva, a sve vrijeme dvojicu navodnih članova samozvanog zagoričkog klana po jedan naoružani policajac držao je na oku.

V.S i R.S. su godinama u policijskim spisima evidentirani kao osobe interesantne za službu.

Obojica su više puta hapšeni i osuđivani, uglavnom zbog nasilja.

Iz zatvora su izašli prije nekoliko dana, a krajem godina potvrdili su sumnje istražitelja - da su iza spuških bedema postali bliski kavačkom kriminalnom klanu.