Crna hronika

Policija uhapsila 45 osoba zbog napada na policajce i izazivanje nereda

Autor mondo.me

Podgorička policija sinoć je privela 45 osoba sa dvije lokacije zbog napada na policiju i incidente koji su se dogodili prije dvije noći.

Izvor: Uprava policije

Naime, policija u Podgorici je sinoć, spovodeći preventivne aktivnosti u svim dijelovim grada, privela 35 osoba zbog napada na policijske službenike i incidenata koji su izazvani 29. decembra.

"Osam lica je lišeno slobode zbog napada na policijske službenike i kamenovanje policijaca. Ostala lica će biti prekršajno procesuirana zbog izazivanja incidenta na području Glavnog grada. Osim toga, policija je sinoć u Zeti privela 10 lica koja su se okupljala i spremali se na izazivanje nereda", kazali su u Upravi policije.

Kod jednog od privedenih lica policija je pronašla tzv. fantomku, palicu i sredstvo komunikaciji.

"Prema ovom licu se preduzimaju policijske aktivnosti. Takođe, podjećamo da je policija procesuirala 27 lica zbog krivičnih djela i prekršaja počinjenih na teritoriji Crne Gore zbog incidenata koji su se dešavali prethodnih dana. Napominjemo da će policije tokom novogodišnjih praznika nastaviti sa preventivnim djelovanjem u svim dijelovima Glavnog grada sa ciljem održavanja stabilnog javnog reda i mira", saopšteno je u Upravi policije.

Tagovi