Crna hronika

Ukinuta presuda optuženima za ubistvo Slavoljuba Šćekića!

Izvor MINA

Vrhovni sud ukinuo je presudu za ubistvo policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića i predmet vratio Apelacionom sudu na ponovno odlučivanje.

Kako je saopšteno, Vrhovni sud je u krivičnom predmetu optuženih S.B., Lj.B., A.K., Lj.V. i M.Š. zbog teškog ubistva i drugih krivičnih djela, nakon ukidanja presude Vrhovnog suda od Ustavnog suda Crne Gore, donio odluku kojom je odbio kao neosnovanu žalbu Vrhovnog državnog tužilaštva.

Dok je uvažio žalbe optuženih S.B. i M.Š. i njihovih branilaca i žalbe branilaca optuženih Lj.V., Lj.B. i A.K. i ukinuo presudu Apelacionog suda i predmet vratio tom sudu na ponovni postupak i odlučivanje“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je Vrhovni sud odlučio i da se pritvor optuženima S.B. , M.Š. , Lj.B. i Lj. V. produži nakon donošenja ove odluke.

„Razlozi kojima se sud rukovodio za donošenje navedene odluke sadržani su u pisano izrađenoj odluci suda, koja će biti uskoro dostupna na web sajtu Vrhovnog suda Crne Gore, u internet meniju Odluke", dodaje se u saopštenju.

Tagovi