Crna hronika

Crnogorskim crnim humorom protiv mafije

Autor Miljana Dašić

U Welder pub-u večeras i sjutra private party - samo za forenzičare

Izvor: MONDO/Miljana Dašić

Čini se da eksplozija koja je jutros rano odjeknula ispred Welder paba nikoga nije iznenadila. Ne zbog toga što se očekivala, već zato što su nam bombe postale svakodnevica, kao nekad u Čikagu.

Navikli smo da s vremena na vrijeme Podgoricom odjekne prasak eksploziva, ali čini se da nam je to postalo tek malo uzbudljivije od zvuka prosječne petarde - dnevni trač uz dojč i povremeni naslovi u novinama kako nalogodavac još uvijek nije pronađen.

Tako će, sve su prilike, biti i sa današnjim incidentom ispred trenutno najpopularnijeg lokala u Podgorici u Bulevaru Ivana Crnojevića. Međutim, ekipa Welder pub-a ne da se uplašiti.

Na Instagram profilu ovog lokala, nakon eksplozije, oni su se oglasili u klasičnom crnogorskom stilu - kako drugačije nego crnim humorom.

Objave poput "Toliko je vikend bio dobar da smo eksplodirali", "Večeras i sjutra primamo samo forenzičare" i ilustracija obaveznog dres koda prilikom posjete pabu izazvale su brojne simpatije, lavinu komentara i repost-ova na ovoj društvenoj mreži, dok su djevojake koje ovdje izlaze izrazile posebnu zabrinutost za stanje toaleta i ogledala, najaktuelnije selfie zone u Podgorici.

Pub je dobio brojne poruke podrške, uz želju, opet u crnogorskom stilu, da nakon renoviranja malo "smanje doživljaj" sa dobrom atmosferom, kako provod ne bi ponovo "eksplodirao".

Možda ce vas zanimati