Crna hronika

Pucanj u noge upozorenje zbog zelenašenja!?

Autor mondo.me

Policija sumnja da je na Podgoričanina D. G.(29), ranjen preksinoć u 23:10 u naselju Stari aerodrom pucano zbog zelenašenja.

Izvor: MONDO, Stefan Stojanović

Na D. G. je za sada nepoznati napadač ispalio nekoliko hitaca u pravcu nogu. On je tom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede i nakon što mu je ukazana pomoć u Kliničkom centru, otpušten je na kućno liječenje, pišu Dnevne novine.

Podgorički dnenvik navodi da se D.G.  bavi zelenašenjem zbog kojeg je i ranije privođen, pa se pretpostavlja da je pucanj u predjelu noge najvjerovatnije bilo upozorenje.

Dnevne novine podsjećaju da je D.G. zajedno sa bratom D. G. hapšen krajem aprila 2017. godine zbog sumnje da su od marta 2016. godine u više navrata Draženu Mujoviću pozajmljivali novac na kamatu, u ukupnom iznosu od 24.000 eura, sa kamatom od 15 odsto na mjesečnom nivou.

D. G. se u policijskim evidencijama vodi kao bezbjednosno interesantno lice. Hapšen je i u februaru 2012.godine, nakon što je odbacio pištolj kada je vidio policiju i krenuo da bježi.

Godinu dana ranije privođen je zbog tuče u lokalu „Porto” u Ulici Stanka Dragojevića u Podgorici tokom koje je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede, podsjećaju Dnevne novine.