Crna hronika

Ubistvo Lašmanove: Svjedočiće majka Arsenija Stanovića o njegovom ponašanju

Autor mondo.me Izvor Standard

Majka Arsenija Stanovića, Vjera biće saslušana na sledećem ročištu, odlučilo je vijeće Višeg suda Predraga Tabaša na današnjem ročištu.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Branilac Stanovića, Zoran Piperović tražio je od sudije da se majka okrivljenog sasluša kako bi se izjasnila na okolnosti njegovog ponašanja u vrijeme raskida sa Anastasijom Lašmanovom u periodu od avgusta 2017. do februara 2018., prenosi Standard.

Piperović je takođe predložio da se sasluša i Stevan Banićević koji se zabaljvao sa Ukrajinkom, kao i Arsenijev profesor i neko iz vaterpolo kluba "Primorac".

Možda ce vas zanimati

Advokat je takođe, predložio i da se u dopuni dokaznog postupka izvrši psihijatrijsko vještačenje Stanovića, kako bi se tim ljekara izjasnio o Stanovićevom psihičkom stanju.

“S obzirom na to da je žrtvu vještačio doktor Milić predlažem da on i njegov tim ne rade ovaj nalaz, jer ne bi bilo logično a i suprotnosti je sa elementarnom normom etike”, kazao je Piperović, prenosi Standard.

Podsjećamo, Lašmanova je pronađena mrtva u stanu u Kotoru, 11. maja prošle godine. Samo dan nakon što je pronađeno tijelo sa više ubodnih rana na tijelu i glavi inspektori su imali saznanja koja su ukazivala da je Arsenije Stanović mogući počinilac.