Crna hronika

VDT gledalo snimak, tvrde da se ne vidi da je Mijatović čupao novinara

Autor mondo.me Izvor Vijesti

"Vijestima" je rečeno da se na snimku vidi kako nekoliko metara dalje od njih hoda, okrenut leđima, i tužilac Miloš Šoškić, koji se nije okretao za vrijeme njihovog razgovora

VDT
Izvor: MONDO

Vrhovno državno tužilaštvo dobilo je snimak sa kamera iz tržnog centra "Delta" , gdje se vidi razgovor novinara "Dana" Vladimira Otaševića sa tjelohraniteljem biznismena Zorana Ćoća Bećirovića, koji je bio u društvu sa višim tužiocem Milošem Šoškićem.

Vrhovni državni tužilac u v.d. stanju Ivica Stanković oko 14 časova iskoristio je polusatnu pauzu sjednice Tužilačkog savjeta, gdje je sa kolegama gledao snimak, koji je stigao oko incidenta novinara "Dana" i Bećirovićevog tjelohranitelja Mladena Mijatovića.

Možda ce vas zanimati

"Vijestima" je u vrhu tužilačke organizacije rečeno da se na snimku ne vidi da je tjelohranitelj čupao ili udario novinara Otaševića, već samo da njih dvojica nešto razgovaraju, pišu Vijesti.

Kako je pojašnjeno, na snimku se vidi i da u jednom trenutku Mijatoviću i Otaševići prilazi i Bećirović, te da njih trojiva žustrije razgovaraju ali da se ne vidi trenutak da je tjelohranitelj biznismena udario novinara ili ga čupao.

"Delta" je Tužilaštvu dostavila samo video, bez audio dijela, tako da se ne čuje šta su Otašević i tjelohranitelj Bećirovića razgovarali.

"Vijestima" je rečeno da se na snimku, koje je Tužilaštvo dobilo, vidi se i kako nekoliko metara dalje od njih hoda, okrenut leđima, i tužilac Miloš Šoškić, koji se nije okretao za vrijeme njihovog dvominutnog razgovora.

Tagovi

VDT