Crna hronika

Uhapšen Mojkovčanin: Upao u kuću Bjelopoljca, pretukao ga i opljačkao

Autor mondo.me

Policija u Bijelom Polju rasvijetlila krivično djelo razbojništvo. Z.V. (34) iz Mojkovca je uhapšen dok se na identifikaciji i lociranju još dva osumnjičena lica intenzivno radi, piše Standard.

Izvor: iStock / Getty Images Plus

Dežurna služba Centra bezbjednosti je obaviještena da je u prostorije Hitne medicinske pomoći došao B.S. (40) iz Bijelog Polja sa povredama nastalim iz nasilja.

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je 22. novembra 2019. godine oko 18:00 časova na štetu B.S. počinjeno krivično djelo razbojništvo. Tom prilikom su tri maskirana i naoružana lica došla do kuće oštećenog, polomila prozor i ušla u unutrašnjost kuće. Oni su krivično djelo počinili uz prijetnju nožem i dva pištolja. Z.V. je, sumnja se, oštećenom zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, dok ga je jedan osumnjičeni udario pištoljem u predjelu glave, nakon čega su mu, kako se sumnja, otuđili novac u iznosu od oko 2.200 eura. Treći osumnjičeni je prilikom izlaska iz kuće ispalio jedan hitac iz pištolja u za sada nepoznatom pravcu", objasnili su u Upravi policije, prenosi Standard.

U koordinaciji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac Z.V. je juče uhapšen u Mojkovcu i sproveden u Centar bezbjednosti Bijelo Polje. On će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Kod Z.V. su pronađeni predmeti za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja krivčnog djela i oni će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

"Policijski službenici preduzimaju intenzivne aktvnosti u cilju identifikacije, lociranja i procesuiranja druga dva osumnjičena lica, ističu u Upravi policije".

Tagovi