Crna hronika

Osumnjičeni za ubistvo Klisića lociran!? (FOTO)

Autor mondo.me

Specijalni policijski tim koji vodi istragu o ubistvu Jovana Klisića i ranjavanju Velizara Gardaševića steže obruč oko atentatora.

Izvor: MONDO

Pripadnici Specijalnog policijskog tima tragaju već danima za Baraninom za kojeg se vjeruje da je učestvovao u atentatu ispred restorana Savoja i polako mu sužavaju manevarski prostor, zbog čega se vjeruje da će hapšenje uslijediti vrlo brzo.

Nezvanično, u policiji očekuju predaju ovog lica i iz bezbjednosnih razloga izbjegavaju rizične operacije koje bi ubrzale njegovo hapšenje.

Prethodnih dana provjereno je na desetine lokacija u jednom barskom naselju na kojima bi ovo bezbjedonosno interesantno lice moglo da se skriva. Sa njegovim izgledom upoznat je i veliki broj građana kojima je, u potrazi, pokazana fotografija ove osobe.

Sumnja se da u napadu imao podršku još dvije osobe koje nisu državljani Crne Gore.

Nezvanično, u pitanju je kriminalna grupa koja je za likvidacije bila angažovana od strane dva najjača barska klana a prije nekoliko godina nekoliko njenih članova hapšeno je zbog sumnji da pripremaju više likvidacija po Beogradu.


Osumnjičeni za ubistvo Klisića ima "bogat" kriminalni dosije a javnosti je poznat zbog više pokušaja ubistava, saznaje MONDO iz izvora bliskih istrazi.