Crna hronika

Uhapšeni Džoni promijenio lični opis: Evo kada je lociran

Autor Nevena Davidović

Evo kada je lociran.

Izvor: MUP.RS/Privatna arhiva

Nikola Vušović, zvani Džoni , koji je uhapšen u Barseloni, lociran je prije nekoliko jmeseci i, kako se saznaje, on je promijenio izgled, zbog čega se čekala potvrda identiteta.

"Policijski službenici španske policije su u koordinisanoj akciji sa policijskim službenicima UKP MUP R. Srbije, austrijske, njemačke, hrvatske, slovenačke policije i policije Republike Srpske, kao i sa predstavnicima EUROPOL-a, dana 18.10.2024. godine, po Interpolovoj potjernici R. Srbije, u Kraljevini Španiji, u Barseloni, lišili slobode Nikolu Vušovića, organizatora OKG 'Vračarci'.

Nikola Vušović je osumnjičen u R. Srbiji za izvršenja tri krivična djela teško ubistvo na štetu Aleksandra Šarca (39), Aleksandra Halabrina (30) i Dragana Ristića (65). Takođe se sumnjiči za četiri krivična djela teško ubistvo u pokušaju i to nad Samirom Divljanovićem (45), Milošem Nilovićem zv. Runjo (35), Lazarom Vukičevićem (35) i Strahinjom Savićem (37). Isto tako, za Nikolom Vušovićem raspisano je više Interpolovih potjernica u više zemalja EU", izjavio je Dačić.