Crna hronika

Krivična prijava protiv geodetskog tehničara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo - Falsifikovanje službene isprave

Autor Teodora Orlandić

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala-Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenja finansijskih istraga su u odvojenim aktivnostima podnijeli su krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu

Izvor: MINA

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala-Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenja finansijskih istraga su u odvojenim aktivnostima 16.10.2024.godine podnijeli krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, protiv fizičkog lica G.I. (52), geodetskog tehničara, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo - Falsifikovanje službene isprave, na način što je u julu 2021. godine na katastarskoj parceli ucrtao objekat– benzinsku stanicu, iako objekat nije postojao na terenu, nakon čega je sporni objekat na osnovu falsifikovanog elaborata upisan u list nepokretnosti, pišu u saopštenju iz Uprave policije.


Službenici Sektora za borbu protiv kriminala nastavljaju sa aktivnostima na suzbijanju svih oblika kriminaliteta i procesuiranju svih lica koji svojim privrednim poslovanjem nanose štetu finansijskom sistemu Crne Gore.