Crna hronika

DANILOVGRAD: Uhapšen osumnjičeni zbog prijetnji sestri i sestriću

Nadalje, dodaje se da je danilovgradska policija izvršila pretres dvije osobe – Đ.Đ. i M.Đ. (20).

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Zbog sumnje da je prijetio sestri i sestriću danilovgradska policija uhapsila je R.T. (53), saoštila je policija. R.T. je osumnjičen da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, preduzimajući intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti procesuirali tri osobe. Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu sestre i sestrića policija je u Danilovgradu uhapsio R.T. (53) koji je oštećenima upućivao riječi prijeteće sadržine po njihov život i tijelo”, navedeno je u saopštenju Uprave policije (UP).

Nadalje, dodaje se da je danilovgradska policija izvršila pretres dvije osobe – Đ.Đ. i M.Đ. (20).

“I tom prilikom kod M.Đ. pronašla manju količinu marihuane i drobilicu. Protiv njega će biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja narkotika, kao i prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, kazali su iz UP.

Takođe, navodi se da je policija je u ovom gradu locirala i uhapsila V.P. koje se potraživalo na lokalnom nivou u Budvi i Herceg Novom.

“On se, primijetivši policijske službenike, dao u bjekstvo, međutim sustignut je i uhapšen u mjestu Branelovica”, kazali su iz policije.