Crna hronika

UHAPŠEN PLJEVLJAK PO NACIONALNOJ POTJERNICI

Autor Vasilisa Grgurević

Pljevaljska policija uhapsila je D.Đ. (48) za kojim se tragalo od 4. januara 2022. godine. D.Đ. se potraživao radi izdržavanja zatvorske kazne u trajanju od 13 mjeseci zbog počinjenog krivičnog djela teška krađa.

Izvor: Profimedia

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Zapad” su u Pljevljima uhapsili su crnogorskog državljanina za kojim je raspisana međunarodna i nacionalna potjernica u Crnoj Gori. Službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su preduzimajući operativno taktičke mjere i radnje, 12. septembra, nakon sprovedene potrage, u selu Maoče – Opština Pljevlja, locirali i uhapsili D.Đ.(48) iz Pljevalja, koji se nalazio u bjekstvu od 04. januara 2022. godine”, navedeno je u saopštenju Uprave policije (UP).

Iz UP su naveli da se D.Đ. potražuje radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 13 mjeseci zbog počinjenog krivičnog djela teška krađa kao i radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 15 dana zatvora zbog počinjenog prekršaja u ranijem periodu.

“D.Đ. će biti sproveden na izdržavanje kazne zatvora Upravi za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu”, kazali su iz policije.