Crna hronika

ODT: ZADRŽAVANJE DVOJICE OSUMNJIČENIH DA SU TUKLI VLASNIKA TERETANE I PRIJETILI NJEGOVIM ĆERKAMA

Autor Vasilisa Grgurević

Nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu određeno je zadržavanje do 72 sata Podgoričanima M.L. i V.L. osumnjičenima da su napali i pretukli E.R., vlasnika teretane "S.f." u Glavnom gradu, a V.L. potom i prijetio njegovim kćerkama D.R. i S.R.

Izvor: MINA

"Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72 sata M.L. i V.L. zbog osnovanosti sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda na štetu E.R.iz Podgorice. Takođe, postoji osnovanost sumnje da je V.L. učinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu D.R. i S.R., kćerki oštećenog, kojima su upućivane prijetnje", kazali su iz ODT Podgorica kojim rukovodi tužilac Duško Milanović.

Pojasnili su da su osumnjičeni u teretani "S.f" izazvali tuču i vršili nasilje, te remetili javni red i mir:

"Tako što su oštećenom, koji je vlasnik teretane, nakon verbalne prepirke, zadali više udaraca pesnicama i nogama po glavi i tijelu, od kojih je oštećeni zadobio potres mozga. Osumnjičeni M.L. je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela protiv života i tijela".