Crna hronika

POMOĆNICA MINISTRA MUP-A PRIJAVILA DA JE ODGURNUO I VRIJEĐAO DRŽAVNI SEKRETAR PETAR KOPRIVICA

Izvor Vijesti

Vukoslavčevićeva je prijavu podnijela Centru bezbjednosti Podgorica, gdje je, između ostalog, navela da već mjesecima trpi mobing i pritisak na poslu od državnog sekretara Koprivice.

Izvor: MONDO/ MILICA MRVALJEVIĆ

Načelnica Direkcije za normativne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova Iva Vukoslavčević podnijela je krivičnu prijavu protiv državnog sekretara MUP-a Petra Koprivice tvrdeći da je danas u njegovom kabinetu omalovažavao, vrijeđao pa čak i odgurnuo, pišu Vijesti.

Vukoslavčevićeva je prijavu podnijela Centru bezbjednosti Podgorica, gdje je, između ostalog, navela da već mjesecima trpi mobing i pritisak na poslu od državnog sekretara Koprivice.

Ona je u prijavi navela da je danas u 7,50 časova, sekretarica Petra Koprivice pozvala njenu, a potom kazala da je pozvana u kabinet kod državnog sekretara.

Tokom posjete u njegovom kabinetu, kako je navela, vodili su poslovni razgovor, a potom je Koprivica od nje tražio da mijenja izjašnjenje, koje je prošlog petka poslala ministru Danilu Šaranoviću.

Ona je navela da se Koprivica na nju obrušio uvredljivim riječima da "neće više biti pomoćnica ministra, da je bezobrazna i druge omalovažavajuće kvalifikacije"...

Kada mu je načelnica odgovorila da sa njom ne može da razgovara na taj način, Koprivica počinje, kako je navela u prijavi, da viče na nju, a potom je sa obje ruke uzeo za njena ramena i grubo gurnuo...

Nakon incidenta, ona je otišla u svoj kabinet, gdje je uznemireno i pod velikim stresom kolegama ispričala šta je doživjela u kabinetu državnog sekretara MUP-a, prenose Vijesti.

Zbog stanja šoka i velike uznemirenosti načelnica MUP-a potražila je i medicinsku pomoć, a u prijavi je dostavila i izvještaj ljekara specijaliste.

Ona je od Uprave policije tražila da je zaštite od Koprivice, jer je nemili događaj na nju izazvao "veliki osjećaj uznemirenosti, straha i nelagode".

"Vijestima" je nekoliko sagovornika u MUP-u navelo da ovo nije usamljen slučaj i da su se slične scene događale u kabinetu državnog sekretara.