Crna hronika

POLICIJA TRAGA ZA VIŠE OSOBA OSUMNJIČENIH DA SU TEŠKO POVRIJEDILE RADNIKA JP MORSKO DOBRO NA PRISTANIŠTU U LEPTETANIMA

Izvor Vijesti

M.G. je zadobio teške povrede glave i grudnog koša zbog kojih je hospitalizovan u KBC Kotor.

Izvor: MONDO/ Anđela Pešić

Za sada nepoznate osobe fizički su oko 15.30 sati napale i teško povrijedile radnika Sektora za pomorski i priobalni prevoz JP Morsko dobro, M.G. (60) iz Nikšića, dok je on bio na dužnosti i obavljao posao redara na trajektnom pristaništu u Lepetanima.

M.G. je zadobio teške povrede glave i grudnog koša zbog kojih je hospitalizovan u KBC Kotor.

Tivatska policija intenzivno traga za napadačima na radnika Morskog dobra.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o četiri mlađe osobe koje su bile u džipu ukrajinskih tablica, a koje su nakon što su pretukle M.G., ušle u to vozilo i udaljile se u nepoznatom pravcu.

Do incidenta je došlo kada je M.G. obavljajući svoj posao redara na trajektnom pristaništu u Lepetanima, prišao ukrajinskom džipu koji je bio parkiran na prilazu pristaništu, u blizini malog parka u Lepetanima i to na mjestu gdje je postavljenim saobraćajnim znakom, propisana izričita zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila.

Kada ih je upozorio da ne mogu tu ostaviti automobil i da on ometa ulazak ostalih vozila na plato pristaništa, te ih zamolio da uklone vozilo, osobe iz džipa nasrnule su na 60-to godišnjeg čovjeka i brutalno ga pretukle, a odmah zatim i pobjegle sa lica mjesta.

Ovo je inače, najdrastičniji slučaj do sada fizičkih napada na radnike trajektne linije u Boki koji se često suočavaju sa nervozom, vrijeđanjima i čak fizičkim nasrtajima od strane pojedinih korisnika trajekata.