Crna hronika

DANILOVGRAD: DVIJE OSOBE OSUMNJIČENE ZA KRAĐU NAFTE

Autor Vasilisa Grgurević

Danilovgradska policija podnijela je krivične prijave protiv sugrađanina A. B. (20) i Podgoričanina U. P. (19), osumnjičenih da su krali naftu iz radnih mašina jednog preduzeća, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: Vlada Crne Gore

"Dakle, danilovgradskoj policiji prijavljeno je da dva nepoznata lica vrše krađu nafte iz radnih mašina koje se nalaze u krugu oštećenog preduzeća u Danilovgradu. Na lice mjesta upućena je patrola policije gdje je pretragom terena locirano maskirano lice za koje je utvrđeno da je riječ o A.B. (20) iz Danilovgrada. Daljim radnjama na terenu pronađeno je i lice U.P. (19) iz Podgorice. Oni su, kako se sumnja, izvršili krivično djelo krađa kvalifikovano od strane tužioca koji je obaviješten o događaju", navodi se u saopštenju.

Kazali su da je protiv njih po nalogu tužioca podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Dodali su da je osim toga, danilovgradska policija kontrolisala vozilo kojim je upravljao R. P. (41) kad je pronađena lovačka puška.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu protiv R.P. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija", zaključuje se u saopštenju.