Crna hronika

SUTOMORE: KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV DVIJE OSOBE

Autor Vasilisa Grgurević

“O događaju je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru”, zaključuju iz policije.

Izvor: MONDO/Miljana Dašić

Barska policija podnijela je krivične prijave protiv dvije osobe zbog sumnje da su izvršile krivično djelo teška tjelesna povreda, kazali su iz Uprave policije (UP).

“Postupajući po prijavi građana da je 13. avgusta, na šetalištu u Sutomoru došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više lica, a nakon prikupljenih obavještenja i na osnovu izvještaja ljekara specijaliste, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar, podnijeli su krivičnu prijavu protiv L.N. (19) iz Bara, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu jednog lica, na način što je fizički napao oštećenog i zadao mu više udaraca u predjelu lica”, rekli su iz policije.

Takođe, istog dana, policijski službenici su podnijeli krivičnu prijavu protiv J.R. (22) iz Bara, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo teška tjelesna povreda, tako što je ispred jedne diskoteke u Sutomoru, nakon kraće verbalne rasprave, odgurnula oštećenu, koja je nakon pada zadobila teške tjelesne povrede konstatovane u ljekarskom izvještaju.