Crna hronika

ANDRIJAŠEVIĆ POBJEGAO NAKON ŠTO SU KOD NJEGA PRONAŠLI DVA KILOGRAMA KOKAINA

Izvor Vijesti

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da su policajci iz Danilovgrada, skupa sa službenicima Sektora granične policije i službenim psima, pretresli kuće i druge prostorije koje koristi taj dvadesetsedmogodišnjak.

Izvor: MUP Crne Gore

Danilovgrađanin Mirko Andrijašević (27) pobjegao je policijskih prostorija za zadržavanje, nakon što je danas uhapšen zbog sumnje da je posjedovao dva kilograma kokaina, potvrdilo je "Vijestima" više nezvaničnih izvora.

Andrijašević je danas uhapšen u akciji danilovgradske policije tokom koje su, kako su i zvanično saopštili, oduzeli četiri pakovanja sa sadržajem bijele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain, ukupne težine oko dva kilograma, vatreno oružje - pištolj marke Glock izbrušenih fabričkih brojeva, s okvirom i 13 komada municije, zatim rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakovanje opojne droge, te dvije vage za precizno mjerenje. Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 3.550 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge

"Vijestima" je nezvanično rečeno da je navodno blizak kavačkom krim klanu io da je kokain bio spreman za uličnu prtodaju na teritoreiji Podgorice, Nikšića i Danilograda

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da su policajci iz Danilovgrada, skupa sa službenicima Sektora granične policije i službenim psima, pretresli kuće i druge prostorije koje koristi taj dvadesetsedmogodišnjak, za kojeg je postojala sumnja da se bavi uličnom prodajom narkotika.

“Ovom prilikom policija je pronašla četiri pakovanja sa sadržajem bijele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain, ukupne težine oko dva kilograma, vatreno oružje - pištolj marke Glock izbrušenih fabričkih brojeva, s okvirom i 13 komada municije, zatim rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakovanje opojne droge, te dvije vage za precizno mjerenje. Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 3.550 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge”, navodi se u tekstu UP.

Nakon konsultacija s postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici M. A. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju s krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Možda ce vas zanimati