Crna hronika

UPRAVA POLICIJE: ZA NESTALOM DJEVOJČICOM IZ BARA RASPISANA MEĐUNARODNA POTJERNICA

Autor Balša Janković

Iz UP-a su kazali da je majka djeteta T. Š. danas policiji u Baru dala dodatna obavještenja u vezi sa prvobitnom prijavom.

Uprava policije
Izvor: MONDO/Gordana Šćepanović

Uprava policije (UP) je, postupajući po prijavi majke, raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpol-a Podgorica, kojom se potražuje nestala maloljetne djevojčica stara šest godina, sa boravkom u Baru, saopšteno je iz UP.

Kako se navodi u saopštenju, majka djevojčice, T. Š., državljanka Sjedinjenih Američkih Država (SAD), sa boravkom u Baru, je juče u kasnim večernjim časovima, prijavila policiji da njen bivši suprug, otac djeteta, T. V. H., takođe državljanin SAD-a, nije iste večeri, shodno presudi Osnovnog suda u Baru, kojom je utvrđeno vrijeme koje otac provodi sa djetetom, vratio majci djevojčicu na dogovoreno mjesto i vrijeme.

"Policijski službenici su odmah po prijavi preduzeli koordinirane mjere i radnje iz svoje nadležnosti, među kojima je i odlazak na mjesto stanovanja lica T.V.H. kojom prilikom otac i djevojčica nijesu pronađeni na adresi. Sa događajem je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru", piše u saopštenju.

Iz UP-a su kazali da je majka djeteta T. Š. danas policiji u Baru dala dodatna obavještenja u vezi sa prvobitnom prijavom.

"O navedenom događaju je upoznat NCB Interpol Podgorica koji koordinira i preduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju lociranja lica, dok su sa prijavom događaja upoznati svi nacionalni centralni biroi Interpol-a", zaključuje se u saopštenju.

Možda ce vas zanimati