Crna hronika

UHAPŠEN NASER RAMAJ, OSUMNJIČEN DA JE OŠTETIO DRŽAVU ZA PREKO DVA MILIONA EURA

Autor Balša Janković

Protiv Ramaja je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je utajio porez i time oštetio državu za preko dva miliona eura.

Izvor: MONDO/ GORDANA ŠĆEPANOVIĆ

Ulcinjska policija uhapsila je Nasera Ramaja nakon što je stupio u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, saopšteno je iz Uprave policije.

Protiv Ramaja je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je utajio porez i time oštetio državu za preko dva miliona eura.

"U nastavku aktivnosti koju su Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenja finansijskih istraga realizovali 1. avgusta 2024. godine, u koordinaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Kotoru, prilikom koje je lišena slobode V.G., direktorica privrednog društva d.o.o 'Alart Centar Budva – CG' i protiv nje i navedenog privrednog društva podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivična djela utaja poreza i doprinosa, danas je u Ulcinju od strane službenika Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, lišen slobode N.R., nakon što je stupio u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj. Protiv njega su službenici policije prethodno podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo utaja poreza i doprinosa kao jedan od vlasnika privrednog društva d.o.o 'Alart Centar Budva – CG' čime je pričinjena materijalna šteta Budžetu Crne Gore u ukupnom iznosu od 2.044.008,64 eura", piše u saopštenju.

Možda ce vas zanimati