Crna hronika

KAZNA 3.300 EURA AUSTRALIJANCU KOJI JE OMALOVAŽAVAO POLICAJCE U BUDVI

Autor Milica Mrvaljević

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je državljaninu Australije P.M. (51) novčanu kaznu u iznosu od 3,300 eura

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je državljaninu Australije P.M. (51) novčanu kaznu u iznosu od 3,300 eura zbog saobraćajnih prekršaja, omalovažavanja policijskih službenika i vožnje pod dejstvom alkohola.

Iz Suda su kazali da je, P.M. koji je rođen u BIH, oglašen krivim u dva odvojena postupka i osuđen na novčanu kaznu u ukupnom iznosu od na 3.300,00 eura.

“Njemu je dežurna sutkinja Magdalena Mijić danas izrekla kazne, nakon što je u hitnim postupcima utvrdila da se prethodne večeri upravljajući vozilom beogradskih tablica nije zaustavljao na znak ‘Stop’, te da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 1,54 g/kg. Utvrđeno je i da je omalovažavao policijske službenike OB Budva na licu mjesta utvrđenih prekršaja, što je nastavio ispred i u prostorijama OB Budva, sa pokušajem fizičkih nasrtaja na policijske službenike”, navedeno je u saopštenju budvanskog suda za prekršaje koje potpisuje predsjednik Marko Đukanović.

Kazne su, navode iz suda, naplaćene odmah po izricanju, a biće mu zabranjanjemo upravljanje vozilima na teritoriji Crne Gore u narednih šest mjeseci.