Crna hronika

BIJELO POLJE: SUPRUGU UDARAO NA TRGU I PRIJETIO NJENOJ MAJCI DA ĆE OSTATI BEZ ĆERKE

Autor Anđela Vukčević Izvor CdM

Iz krivične prijave proizilazi da je osumnjičeni E.H. 1.avgusta oko 17 časova u Bijelom Polju, na gradskom trgu, uhvatio za ruke svoju suprugu – E.H. i čupao joj torbicu, tražeći da vidi njen mobilni telefon i komunikaciju sa majkom, što je ona odbila, upozoravajući ga

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Bjelopoljska policija je dostavila Osnovnom državnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv E.H. iz koje proizilazi osnovana sumnja da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

Iz krivične prijave proizilazi da je osumnjičeni E.H. 1.avgusta oko 17 časova u Bijelom Polju, na gradskom trgu, uhvatio za ruke svoju suprugu – E.H. i čupao joj torbicu, tražeći da vidi njen mobilni telefon i komunikaciju sa majkom, što je ona odbila, upozoravajući ga da je ostavi na miru, piše CdM.

Nakon toga je, dodaje se, osumnjičeni suprugu udario glavom u lice i na taj način je lako tjelesno povrijedio.

“Takođe, osumnjičeni je oštećenoj ugrozio sigurnost prijetnjom da će napasti na njen život i tijelo, na način što je njenoj majki V.R. u telefonskoj komunikaciji saopštio da će ostati bez svoje kćerke”, dodaje tužilaštvo.

Državni tužilac je danas nakon saslušanja osumnjičenog, donio rješenje kojim mu je određeno zadržavanje u trajanju do 72h.