Crna hronika

TIVAT: UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA NASILJE U PORODICI! Pretresom kod njega pronađen pištolj i municija

Autor Anđela Vukčević

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Tivtu po čijem je nalogu protiv ousmničenog podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Izvor: Uprava policije

Tivatska policija uhapsila je muškarca u mjestu Radovići osumnjičenog za nasilje u porodici, a pretresom je kod njega pronađen pištolj i municija.

"Jutros lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici te je nakon toga izvršen pretres porodične kuće koju koristi. Tom prilikom policija je pronašla i oduzela pištolj marke Crvena zastava M70 kalibra 7,65 mm, dva okvira sa ukupno 14 komada municije kalibra 7,65 mm, kao i 85 komada municije različite vrste i kalibra", saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Tivtu po čijem je nalogu protiv M.P. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.