Crna hronika

HERCEG NOVI: LICE LIŠENO SLOBODE ZBOG OPOJNIH DROGA! Pronađena meksička pečurka, marihuana i amfetamin

Autor Anđela Vukčević

Tokom pretresa stana pronađen je i oduzet novac u iznosu od 1,375 eura, za koji se sumnja da potiče iz izvršenja krivičnog djela

Izvor: MONDO/ GORDANA ŠĆEPANOVIĆ

L.O. (31) iz Herceg Novog je uhapšen i protiv njega je podnijeta krivična prijava Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Shodno naredbi Višeg Suda u Podgorici, službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, izvršili su pretres stana koji koristi L.O., kojom prilikom je pronađena opojna droga amfetamin ukupne mase oko 37 grama. Tokom pretresa stana pronađen je i oduzet novac u iznosu od 1,375 eura, za koji se sumnja da potiče iz izvršenja krivičnog djela", ističe se u saopštenju Uprave policije (UP).

U saopštenju se dodaje i da su hercegnovski policajci u toku jula procesuirali dvije osobe zbog sumnje da su izvršile krivčna djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, i podnijeli tri prekršajne prijave protiv tri osbe, kod kojih su pronađene opojne droge meksička pečurka, marihuana, i amfetamin.