Crna hronika

ULCINJ: Dvoje povrijeđenih, više osoba brutalno tuklo muškarca na ulici

Autor Vasilisa Grgurević Izvor Vijesti

Dvije osobe su povrijeđene, od kojih jedna teže, u grupnoj tuči koja se dogodila rano jutros ispred lokala kod Starog grada u Ulcinju, saznaju Vijesti nezvanično.

Izvor: MONDO

Izvor blizak istrazi, kazao je da policija preuzima zakonom predviđene mjere i radnje, da je o svemu upoznat osnovni tužilac ali da djelo još uvijek nije kvalifikovano.

"Rad po predmetu je u toku. Utvrđuju se sve činjenice i okolnosti", kazao je naš sagovornik.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se da je ispred jednog lokala na krcatom Pristanu, u jednom trenutku nastao haos gdje nekoliko za sad neidentifikovanih osoba brutalno tuku muškarca na ulici koga su prethodno udarcima oborili.

Prema nezvaničnim informacijama, u tuči su učestvovali i pripadnici obezbjeđenje jednog lokala.

Rukovodilac ulcinjskog tužilaštva Denis Zvrko kazao je da je naložio ulcinjskoj policiji da identifikuje učesnike tuče.

"Taj postupak u toku, kao i prikupljanje obavještenja od građana, a izvršen je pregled lica mjesta radi pronalaska tragova i potrebnih dokaza. Izuzimaju se snimci i video nadzor sa objekata u blizini. Na osnovu podataka koje sam dobio, dva lica su povrijeđena, od kojih je jedno zbrinuto u bolnici, a drugo nakon pregleda otpušteno kući. O težini povreda, ljekari će se naknadno izjasniti", piše u odgovoru Zvrka na pitanja Vijesti.

Nakon dobijanja potrebnih podataka od Uprave policije, biće donijeta dalja odluka tužioca.