Crna hronika

TUČA U BERANAMA, KORIŠĆENE MAČETE I PALICE, PA POLOMLJENA I VRATA BOLNICE

Autor Vasilisa Grgurević Izvor Vijesti

Na mjestu obračuna pronađene su i čaure od pištolja, a tek nakon vještačenja će se utvrditi da li je korišćen gasni ili pravi pištolj.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Masovna tuča dogodila se juče popodne u romskom naselju "Riverside" u Beranama, povrijeđeno je najmanje pet osoba, od čega je jedna zadobila teške tjelesne povrede.

Nakon tuče - obračun se nastavio ispred i u holu beranske bolnice gdje su članovi dvije porodice lomili inventar bolnice u tom gradu.

Prema informacijama "Vijesti" iz beranske policije u naselju je izbila tuča članova dvije porodice - jedne iz Riversajda i druge iz Taluma.

Tokom obračuna korišćene su bejzbol palice, mačete, motke...

Po prijavi, policija je brzo reagovala i razdvojila aktere masovnog sukoba, kako pišu Vijesti.

"Jedan broj lica - njih pet upućen u HMP radi konstatovanja povreda, dok je drugi dio oko 5-6 lica doveden u OB Berane", naveo je izvor "Vijesti" iz OB Berane.

Na ulazu u bolnicu, kako je objasnio sagovornik, nekoliko osoba, članova familije povrijeđenih, oštetili su ulazna vrata bolnice u pokušaju da uđu...

Policija je obavila uviđaj, a o svemu je upoznati i tužilc ODT-a Berane, po čijem se nalogu preduzimaju istražne radnje.

Na mjestu obračuna pronađene su i čaure od pištolja, a tek nakon vještačenja će se utvrditi da li je korišćen gasni ili pravi pištolj.