Crna hronika

KRIVIČNA PRIJAVA ZBOG NELEGALNE GRADNJE U ULCINJU

Autor Vasilisa Grgurević

Jedna osoba u Ulcinju osumnjičena je za nelegalnu gradnju, u mjestu Donji Štoj, i protiv nje je podnijeta krivična prijava, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: MONDO

"Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su u saradnji sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti 'Jug', Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, podnijeli krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju, protiv lica V.M. (65) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

Obilaskom terena sa Urbanističko-građevinskom inspekcijom dana u mjestu Donji Štoj u Ulcinju, utvrđeno je da osumnjičeni izvodi građeviske radove na rekonstrukciji nadgradnje objekta - trećeg i četvrtog sprata, bez prijave i dokumentacije za izvođenje građevinskih radova", navodi se u saopštenju.

Iz policije su kazali da službenici Sektora za borbu protiv kriminala nastavljaju aktivnosti na suzbijanju, otkrivanju i procesuiranju svih lica koja učestvuju u vršenju krivičnih djela protiv životne sredine, a koja se odnose na oblast nelegalne gradnje, na teritoriji Crne Gore.