Crna hronika

TIVAT: RUSKI DRŽAVLJANIN OSUMNJIČEN ZA NASILJE U PORODICI

Autor Balša Janković

Tivatska policija uhapsila je ruskog državljanina V. D. (36) osumnjičenog za nasilje u porodici, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Ilustracija
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Kako je saopšteno, V. D. je, kako se sumnja, na jedrenjaku kojim je plovilo sa oštećenom, takođe ruskoj državljanki, upućujući prijetnje po život, zadao više udaraca u predjelu glave, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u namjeri da ga zapali.

"Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat, su zajedno sa Službom zaštite i spašavanja, službom Hitne pomoći i posadom Porto Montenegra, izašli na lice mjesta, u blizini ponte u mjestu Seljanovo i spriječili navedeni događaj. Policijski službenici su na licu mjesta zatekli više osoba od kojih su prikupljena obavještenja, nakon čega je V.D.(36), ruski državljanin, lišen slobode", piše u saopštenju.

"Oštećenoj su u ljekarskom izvještaju konstatovane povrede, dok je kod V.D. testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu. Protiv lica V.D. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici i on će biti priveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru", zaključuje se u saopštenju.