Crna hronika

RANJENI "ŠKALJARAC" SE OPROSTIO OD UBIJENOG DRUGA:Objavio njihove fotografije, jedna nastala posle ranjavanja Roganovića

Autor Vasilisa Grgurević Izvor Kurir

Još uvijek nepoznati napadači 20. juna su aktivirali eksploziv koji je bio postavljen na drvo pored blindiranih kola "škaljaraca" Dragana Roganovića (36) i Petra Kaluđerovića (20) na Cetinju koji su tada dignuti u vazduh. Tom prilikom ranjen je i Tanasije Jovanović.

Izvor: Printscreen

On je na društvenim mrežama objavio dvije crno-bijele fotografije sa ubijenim Roganovićem, uz emotivnu pjesmu Miše Kovača "Ti si pjesma moje duše".

Kobnog dana, da podsjetimo, u jutarnjim časovima došlo je stravične eksplozije u trenutku kada su "škaljarci" došli u teretanu koja se nalazi u sklopu Sportskog centra na Cetinju. Ubica ili više njih pratili su mete i kada su došli, naprava velike razorne moći je akrivirana. Sa Roganovićem i Kaluđerovićem bili su i Tanasije Jovanović i Mihajlo Borozan koji su tom prilikom povrijeđeni, kao i jedna slučajna starija prolaznica. Kaluđerović je preminuo na licu mjesta, dok je Roganović životnu bitku izgubio u bolnici.

Ubijeni Roganović se dugo profesionalno bavio boksom, a od povrede koju je zadobio 2017. godine trenirao je rekreativno. On i Jovanović često su zajedno odlazili u teretanu - kaže izvor Kurira.

Izvor: Printscreen

Roganović je, inače, bio uspješan sportista, ali i telohranitelj Gorana Radomana, koji je u februaru 2015. godine kao prva žrtva u škaljarsko-kavačkom ratu ubijen u Beogradu. A Jovanović je i ranije bio meta napada ispred teretane kada je na njega 2013. godine pucano sa leđa.

On je tada pogođen sa pet metaka, ali mu je život spašen, a ranjavanje se takođe desilo ispred jedne teretane u koji je Jovanović išao - kaže izvor Kurira.