Crna hronika

PODGORICA: PROCESUIRANE DVIJE OSOBE! Pronađene psihoaktivne supstance

Autor Anđela Vukčević

Podgorička policija uhapsila je A.M. (44) i L.M.(23) kod kojih je navodno pronađena droga

Izvor: MONDO/ GORDANA ŠĆEPANOVIĆ

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da su službenici Stanice kriminalističke policije za borbu protiv droge, prilikom kontrole A.M. pronašli jedno manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je kokain, jedno manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je heroin, kao i manje pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu od lica A.M. oduzet mobilni telefon radi odgovarajućih vještačenja i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", ističe se u saopštenju UP.

Iz te institucije su kazali da su takođe, policajci u okviru istih aktivnosti, kontrolom kod L.M.(23) pronašli pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana.

"Protiv njega je policija podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, zato što je licu N.B. koje se sa L.M.nalazio u vozilu, kao suvozač, omogućio uživanje opojne droge marihuana", zaključuje se u saopštenju UP.